Brownie (reteta clasica)



         
O reteta clasica de brownie, perfecta pentru atunci cand ramaneti in pana de idei.
 O negresa din asta umeda in interior, servita cu un sos potrivit va face viata 
mai frumoasa :)

Ingrediente:


250 g ciocolata

150 g unt 300 g zahar

150 g faina

4 oua

40 g cacao





Mod de preparare:



Ciocolata rupta bucati se pune pe bain marie impreuna cu untul si se amesteca pana se topesc si se omogenizeaza. Se ia de pe bain marie si se adauga zaharul, apoi ouale, pe rand, pana se omogenizeaza totul. Faina se amesteca cu cacaua si se cerne in compozitie; se amesteca cu un tel.



O tava se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se coace 30-35 minute in cuptorul preincalzit (trebuie sa fie putin rumenita pe margine, dar moale in mijloc). Se opreste focul si se lasa sa se raceasca, apoi se taie in bucati.
Se serveste simpla, cu ganache de ciocolata sau sos de caramel sarat.