100 g zahar pudra
4 linguri dulceata de zmeura, fara samburi
Mod de preparare:
Baza:
Ouale
se amesteca cu zaharul si laptele batut. Ciocolata se topeste impreuna
cu untul si se pune peste amestecul de oua. Toate ingredientele uscate
se amsteca bine si se cern in compozitia lichida. Se amesteca cu un tel
pana se omogenizeaza totul. Compozitia este destul de densa.
In
foma pentru muffins se aseaza hartiute si se pune o lingura generoasa de
aluat (hartiuta trebuie sa fie umpluta doar 2/3 ). Se coc la foc mediu
pentru 12-15 minute(nu trbuie sa fie uscate). Se scoate tava din cuptor
si se lasa sa se raceasca.
In mijlocul muffins-ului se face o adancitura, cu o lingurita sau cutit si se pune cate o lingurita de gem.
Ganache de ciocolata:
Frisca
si ciocolata bucati se pun
intr-un vas pe bain-marie pana se topeste ciocolata. Se
lasa crema la frigider pentr 1-2 ore, apoi se mixeaza, adaugand treptat
zaharul pudra. La sfarsit se pune dulceata de zmeura si se amesteca cu o
spatula.
Intr-un posh prevazut cu un dui se pune crema si se decoreaza cupcakesi.
Se decoreaza cu dulceata de zmeura si decoratiuni din pasta de zahar.